ERZURUM / YAKUTİYE - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

Yakutiye Gençlik merkezi liderlerimizle öğrencilerimiz güzel etkinliklerle bir aradalar.

Elazığ Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi arasındaki

ortak okul uygulama logısu

Mrt

program dahilinde deneme sınavlarımız devam ediyor.

May

L.E.A.R.N projesi kapsamında öğrencilerimiz güvenli internet kullanımı , dijital dünyanın riskleri, ve

teknoloji bağımlılığı hakkında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik

Danışmanlık Anabilim Dalı DR. ÖGR. ÜYESİ NEZİR EKİNCİ hocamızdan online bilgilendirme

almışlardır.

May

e-Twinning Projesi " L.E.A.R.N"

Mrt

Okulumuzda gelirleri 6 Şubatta meydana gelen depremden zarar gören vatandaşlarımıza bağışlanacak olan kermes düzenlendi.

Öğrencilere Öğrenme Stilleri Semineri Verildi

Ock

Okulumuzda güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer çalışması yapıldı.

Ock

Okulumuzda eGüvenlik ekibi toplanarak güvenli okul için çalışmalarını hazırladı.

Haz

OKULUMUZ 4006 TÜBİTAK SERGİMİZ ERZURUM MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI SAYIN İSMAİL YEŞİLYURT VE OKUL MÜDÜRLERİNİN KURDELA KESİMİ İLE AÇILDI. DEĞİŞİK KONULARDA ÇALIŞMALARINI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİRLERİMİZE SUNUNMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.

Haz

2018 Ekim ayından itibaren okulumuzda Almanca öğretmeni Hürrem DEMİR ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ebru AYKUT tarafından E-TWINING projesi kapsamında yürütülen Mektuplarla Buluşalım(Let's meet ın The Letters) ve Heybeni İyilikle Doldur çalışmalarına ilişkin resim sergisi büyük ilgi gördü.